Skip to main content.

Kunst op je muur door streetartist Koerie

Kunstwerk kleurt de muur van een pakhuis

Koerie is een Belgische streetartist die onlangs is teruggekeerd naar ons land na enkele jaren met zijn familie in de VS te hebben gewoond. Zijn schilderijen, groot en klein, maken deel uit van de verhuurcollectie van Bernice en hangen bij bedrijven en in woonkamers. Koerie’s figuratieve stijl is positief, kleurrijk en energiek. De vreemde wezens die uit de fantasie van de kunstenaar komen spelen de hoofdrol in de getekende verhalen en vertellingen die hij creëert op doeken of in zijn muurschilderingen.

Zijn muurschilderijen worden rechtstreeks op een muur aangebracht. Kantoren, magazijnen of winkels en zelfs wachtkamers kunnen baat hebben bij een origineel kunstwerk. Het inspireert bezoekers, collega’s, winkelend publiek of patiënten en brengt een levendige sfeer in de ruimtes.

Bernice brengt bedrijven en kunstenaars samen. Ook streetartists kunnen een verschil maken.  In het geval van een muurschildering wordt een schets op maat gemaakt door de kunstenaar. Er wordt rekening gehouden met ideeën, centrale thema’s en persoonlijke wensen van de opdrachtgever. Afhankelijk van de details van de muurschildering en de omvang van het project maken we een prijsofferte op maat. Het integreren van een muurschildering in uw bedrijfspand is 100% fiscaal aftrekbaar.