Skip to main content.

How it works

Wil je kunst installeren in je kantoor of bij je thuis? In 1, 2, 3 hebben we het geregeld!

Kunst huren op kantoor

Je wil kunst in je multinational, je kmo, je privĂ© praktijk of in je thuiskantoor? Volgens jouw budget en smaak maakt Bernice een voorstel op maat. Met foto’s, de juiste prijsinformatie en de mooiste kunstwerken maken we een voorstel voor kunst in jouw bedrijf. Bernice zorgt voor het transport en de installatie van de kunstwerken. De collectie is volledig verzekerd en je kan eenmaal per jaar je collectie inruilen.

Kunst huren is trouwens 100% aftrekbaar voor bedrijven.

 


Kunst bij je thuis

Je wil een kunstwerk bij je thuis maar je weet niet goed waar te beginnen? Bernice adviseert en maakt je een offerte op maat. We maken een simulatie in photoshop met jouw favoriete kunstwerken aan jouw muren, dit geheel volgens je eigen smaak en budget. Bernice zorgt voor het transport en de installatie van de kunstwerken. De gekozen collectie is volledig verzekerd en je kan eenmaal per jaar je collectie inruilen. Je wilt het kunstwerk liever aankopen? Dat kan! Alle kunstwerken zijn ook te koop.


Art lease

Bernice biedt een kunst lease service aan haar zakelijke klanten. Het leasen van een kunstwerk is een alternatieve manier om een kunstwerk kosteneffectief aan te kopen. Een lease optimaliseert uw belastingen en stelt u in staat de kosten van uw kunstaankoop te spreiden. Een kunstwerk leasen loopt via een overeenkomst tussen Bernice en de klant en wordt aangegaan voor een beperkte en vooraf overeengekomen periode. De voorwaarden, de leaseprijs en de uiteindelijke aankoopprijs van het kunstwerk worden in de overeenkomst vastgelegd.


Kunstadvies

Bernice adviseert bedrijven en particulieren als het gaat om het installeren, onderhouden en bewaren van een bedrijfs- of eigendomscollectie. Ook voor advies bij de aankoop van een kunstwerk kan je bij ons terecht. Ons team van kunstprofessionals helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een strategie voor de collectie passend bij de bedrijfswaarden en volgens het vooropgestelde budget.