Skip to main content.

Bernice voor kunstenaars

Bernice vertegenwoordigt getalenteerde kunstenaars die werken in een breed scala van media en stijlen. Interesse in onze collectie?

Voor kunstenaars

Op regelmatige basis posten we kunstenaars-gerelateerd nieuws in onze Stories. In deze posts delen we onze ervaring over hoe je best jouw werk promoot, berichten we over onze open-calls, informeren we over de juiste manieren om je kunstwerken te installeren en andere tips&tricks.

Naar berichten voor kunstenaars


Kunstenaars programma

Bernice brengt kunst naar zakelijke en particuliere klanten in het ganse land en soms ook daarbuiten. De werken van onze kunstenaars hangen in de ruimtes van multinationals, kleine bedrijven, overheidsinstellingen, zorgorganisaties en bij klanten thuis. Het promoten van de kunstenaars en het installeren van hun kunstwerken bij onze klanten, daar doen we het voor.

Je bent kunstenaar en je wil je aanmelden voor onze collectie, stuur ons dan je portfolio of een link naar je website. Met aandacht zullen we je oeuvre evalueren. We plannen altijd een atelierbezoek in als we denken dat je werk een waardevolle aanvulling op onze collectie kan zijn.


Evenementen

Kunst zien we overal om ons heen. Van excursies en atelierbezoeken tot kunstbeurzen en openingen van tentoonstellingen, hier houden we bij wat er gebeurt.

Evenementen