Skip to main content.

About Bernice

Hallo, wij zijn Bernice, ervaren kunstprofessionals die mensen, kunst en bedrijven verbinden

Anik Eggermont

Oprichter en directeur van Bernice. Ze behaalde een Master in Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Gent. Na haar afstuderen bekleedde ze verschillende marketingfuncties in FMCG en werkte ze als consultant. Daarna, met bijna 10 jaar ervaring in de kunstverhuur, richtte ze in 2012 Bernice op. Voortbouwend op haar expertise, netwerk en diepgaande marktkennis, adviseert ze klanten en kunstenaars.

anik@bernice.be
+32 478 95 36 17


Jurgen Vanbrabant

Verantwoordelijk voor de installatie, logistiek en conservatie van de kunstwerken binnen Bernice. Hij behaalde een Master in Schilderkunst aan de LUCA School of Arts in Gent. Zijn eigen kunstwerken (schilderijen en beeldhouwwerken) zijn geselecteerd door nationale en internationale curatoren voor groeps- en solotentoonstellingen in binnen- en buitenland. Als professioneel art-handler en met zijn unieke vaardigheden gaat hij zorgvuldig om met zelfs de meest fragiele kunstwerken en werkt hij elke installatie onberispelijk af.


Visit us

Momenteel leggen we de laatste hand aan onze nieuwe kantoren en bereiden we de grote verhuis voor. Een bezoek aan onze kantoren aan de Wilfordkaai 35 te Temse zal vanaf september 2022 weer mogelijk zijn.

Bekijk op google maps.