Skip to main content.

About Bernice

Hallo, wij zijn Bernice, ervaren kunstprofessionals die mensen, kunst en bedrijven verbinden

Anik

Oprichter en directeur van Bernice. Anik Eggermont behaalde een Master in Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Gent. Na haar afstuderen bekleedde ze verschillende marketingfuncties in FMCG en werkte ze als consultant. Daarna, met bijna 10 jaar ervaring in de kunstverhuur, richtte ze in 2012 Bernice op. Voortbouwend op haar expertise, netwerk en diepgaande marktkennis, adviseert ze klanten en kunstenaars.

anik@bernice.be
+32 478 95 36 17


Jurgen

Jurgen is art handler bij Bernice. Hij behaalde een Master in Schilderkunst aan de LUCA School of Arts in Gent. Zijn eigen kunstwerken (schilderijen en beeldhouwwerken) zijn geselecteerd door nationale en internationale curatoren voor groeps- en solotentoonstellingen in binnen- en buitenland. Als professioneel art-handler en met zijn unieke vaardigheden gaat hij zorgvuldig om met zelfs de meest fragiele kunstwerken en werkt hij elke installatie onberispelijk af.


Marnix

Marnix Krekels is art handler bij Bernice. Als jonge kunst-professional zorgt Marnix voor het inpakken en transporteren van kunstwerken uit onze collectie. Ook de installatie van kunstwerken rond hij steevast perfect af. Zijn oog voor detail en vaardigheden als professioneel fotograaf – Marnix studeerde af als Master in Fotografie aan Narafi te Brussel –  maken van hem een gewaardeerde medewerker die elke opdracht tot een goed einde brengt.


Bezoek ons

Adres: Wilfordkaai 35 te Temse

Er is voldoende parking in de buurt (Wilfordkaai – betalend)

Bekijk op google maps.

Wanneer we niet op de baan zijn voor bezoeken aan kunstenaars en klanten kan je bij ons terecht op weekdagen van 9-17u. Je maakt best een afspraak.

Op zaterdag en zondag zijn we enkel open na afspraak.