Skip to main content.

Kunst bij de RSZ/ONSS

RSZ kiest voor Belgische kunst in hun gerenoveerde kantoren

De Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ/ONSS) heeft zopas een grondige renovatie van vergaderzalen in hun hoofdkantoor in Brussel achter de rug. Ze zochten naar een stijlvolle aankleding van de witte muren en kozen daarom voor de huur van enkele kunstwerken.

RSZ kiest bewust voor een Belgische kunstcollectie en leent kunstwerken bij Bernice. Ze selecteerden een mooie mix van kleurrijke en hedendaagse schilderijen waarbij het evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke kunstenaars werd behouden en er een mooie balans werd gezocht tussen figuratieve en abstracte kunstwerken.

Bernice werd eveneens gevraagd voor de installatie van ophangrails voor de kunstwerken. Een stijlvolle witte aluminium rail die wordt bevestigd tussen plafond en muur zorgt voor een gemakkelijke wissel van de kunstwerken. Wanneer de collectie wordt ingeruild is dit gemakkelijk uit te voeren en hoeft er niet opnieuw in de muren geboord te worden.

We voeren een perfecte installatie uit, dankzij de mensen bij RSZ die een mooie collectie uitkozen. Als finishing touch zorgen we ook voor tweetalige naamplaatjes met extra informatie bij de uitgekozen collectie. Ze worden bevestigd naast de kunstwerken.