Skip to main content.

Het verplicht thuiswerken verhoogt de vraag naar kunst huren

Het afgelopen jaar is er veel veranderd in de manier waarop we leven. Van onze werkplek tot hoe we afspreken met vrienden en familie en zelfs de manier waarop we winkelen.

Maar een ander quarantaine-effect van Covid is een opmerkelijke stijging in de zoektocht naar kunst in huis. Bij Bernice zagen we een toename in de vraag naar kunstverhuur door particuliere klanten.

Terwijl de verkoop van woondecoratie de laatste maanden wereldwijd is gestegen, krijgen woonkamers en vooral thuiskantoren nu meer aandacht dan ooit. We brengen meer tijd binnenshuis door als gevolg van de opgelegde maatregelen en dus krijgt de inrichting van onze privéruimte even een prioriteit.

Kunst huren is een gemakkelijke, toegankelijke en goedkope manier om een nieuwe vibe aan uw huis toe te voegen. De foto’s hieronder zijn enkele mooie voorbeelden van kunst in de huizen van enkele nieuwe Bernice klanten.

 

Wees niet bang om je huis van kleurrijke kunst te voorzien. Een schilderij met een Afrikaanse sfeer geeft energie aan deze zithoek met hoge plafonds in een Antwerps herenhuis. Een op de natuur geïnspireerd schilderij in roze (hierboven, volgende foto) geeft diepte aan een muur in deze eetkamer.

De foto hieronder toont een combinatie van een traditioneel interieur en een modern kunstwerk, en dat werkt perfect. Deze onverwachte combinatie maakt dat je kamer er spannend en fris uitziet.

 

Geef die witte kamer in uw thuiskantoor een oppepper met een vrolijk schilderij. Een inspirerend kunstwerk is een ideale gespreksstarter voor een videogesprek en een verrassing voor een online vergadering.

Kunstwerken in de hierboven getoonde foto’s zijn van Anne Mariën, Bénédicte Vandewattyne, Peggy Wauters and Alex Debruycker