Skip to main content.

Kunst voor The Brattle Group in Brussel

De Brattle Group is een economisch adviesbureau met kantoren over de hele wereld. Zij helpen hun klanten bij het navigeren in complexe zakelijke en juridische kwesties.

Het kantoor in Brussel bevindt zich in de Europese wijk en werd onlangs gerenoveerd. The Brattle Group contacteerde ons voor kunst op hun nieuwe werkplek. Ze zochten een originele finishing touch voor hun mooie kantoren. Een mooie selectie Belgische en Nederlandse kunst kleurt nu deze nieuwe, lichte en inspirerende plek om te werken.

Bij The Brattle Group is de participatie van de werknemers en het welzijn van het personeel belangrijk. Medewerkers kregen inspraak in de aankleding van de gemeenschappelijke delen alsook hun individuele kantoren. Op onze website hebben ze hun favoriete kunstwerken uitgekozen. Deze kunstwerken zijn nu doorheen het kantoor geïnstalleerd.

Een installatie van professionele ophangrails ging vooraf aan de plaatsing van de kunstwerken. Art-handler Jurgen zorgde voor een perfecte afwerking en hing elk kunstwerk op de juiste plaats. Ophangsystemen maken het gemakkelijk om de collectie in te ruilen, er hoeft niet telkens opnieuw in de wanden te worden geboord.

In de cafetaria van het bedrijf zorgen 2 schilderijen van de Brusselse street artist 13Pulsions voor een make-over. De schilderijen op papier zitten veilig achter glas – niet onbelangrijk in een ruimte waar wordt gegeten en gedronken – en zorgen voor een grappige twist in zachte pastelkleuren.