Stijgende vraag naar kunsthuur bij particulieren

Thuiswerk

Het afgelopen jaar is er heel wat veranderd in onze manier van leven. Onze werkplek, hoe we afspreken met vrienden en familie en zelfs onze manier van winkelen wijzigde drastisch.

Eén van de positieve neveneffecten van Covid die we bij Bernice kunstuitleen ervaren, is de stijgende vraag naar kunstuitleen bij particulieren. Van thuiswerkers die hun home-office willen restylen tot kunstliefhebbers die eindelijk tijd hebben om hun leefruimte een artistieke toets te geven.

Terwijl de wereldwijde verkoop van decoratieartikelen het afgelopen jaar steeg, steeg ook onze aandacht voor een aangename leefomgeving en een inspirerende thuiswerkplek. We spenderen meer tijd tussen onze huismuren, dus we willen die omgeving ook naar wens en met smaak aankleden. Ons thuiskantoor krijgt een make-over en wordt voor de collega's aan de andere kant van de video-call een afspiegeling van wie we zijn. Die lege muur vraagt om kunst.

kunsthuur

Kunst huren is een gemakkelijke, toegankelijke en goedkope manier om jouw plek thuis een nieuwe schwung te geven. Nieuwe kleuren, inspirerende onderwerpen, ongewone materialen,... De foto's hieronder tonen voorbeelden van kunst in de huizen van enkele nieuwe en enthousiaste klanten van Bernice.

Kunst kan een groots effect hebben in een leefruimte. Dit bewijzen de geometrische kunstwerken van Felix Hannaert en Alex De Bruycker. Het schijnbaar witte doek van Hannaert houdt het geheel rustig, het felle geel van De Bruycker voegt kleur toe en trekt meteen alle aandacht. (tekst gaat verder onder de foto's)

tl 1.JPG

Beo Architecten 1.JPG

Wees niet bang van wat extra kleur. Dit warm kleurenpallet en het afrikaans onderwerp op het schilderij van Benedicte Vandewattyne brengen energie naar de zithoek van een herenhuis te Antwerpen. Een overwegend roze en door de natuur geïnspireerd doek van Anne Mariën geeft de muur in de eethoek diepte en kleur. (tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Vandewattyne.jpg

IMG_2698.jpg

Een klassiek interieur heeft vaak baat bij een modern kunstwerk. De combinatie van traditioneel en hedendaags werkt. Door onze jarenlange ervaring, begeleiden we de klant in hun zoektocht naar het juiste kunstwerk. Kunstwerk hieronder van Peggy Wauters. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

VDL-Peggy Wauters 2.jpg

Maak van de witte muur in je thuiskantoor een eyecatcher. Een inspirerend kunstwerk is meteen de ideale gesprekstarter voor een video call. Het verrast vast jouw collega's die de vergadering bijwonen. Kunst van Arne Reynaert en Dominique Van Royen

IMG_5604 - 1.jpg

VDL-Dominique Van Royen.jpg

Heb je ook zin gekregen in kunst bij je thuis? Contacteer ons voor vrijblijvend advies.