Kunst onder de kerstboom

Geef een kunstwerk cadeau en je bent meteen de ster van de avond. Niet alleen heb jij het meest originele cadeautje voor je liefsten, je steunt tevens lokale kunstenaars en de Belgische creatieve economie.

Ook voor kunstenaars was 2020 een lastig jaar. Zonder exposities blijft kunst hangen in hun ateliers en bijgevolg dalen ook hun inkomsten.

Daarom hebben we hieronder 3 beloftevolle talenten uit onze collectie geselecteerd. Elk hebben ze een budgetvriendelijke reeks kunstwerken gemaakt de afgelopen weken.

Léopoldine Roux

In haar Brussels atelier maakte deze kunstenares speciaal voor de eindejaarsperiode "Lollipops". Hiervoor hergebruikt ze haar verfborstels (no waste!) en voegt in vrolijke kleuren een glanzende verfpasta toe. De Lollipops zijn tussen de 20cm en 30cm hoog en gemakkelijk op te hangen. Je koopt ze aan rechtstreeks bij de kunstenares aan 75€ per stuk.

Je vindt meer info op Léopoldine's instagram of via leopoldine2000@hotmail.com

IMG_4822 (002).jpg

IMG_4823.JPG

Wannes Cools

Deze jonge kunstenaar pendelt tussen Antwerpen en Gent. Wannes zoekt inspiratie in vintage comic books en geeft op kleine canvassen een eigen interpretatie aan de vele tekeningen en teksten uit deze oude magazines. De referenties met een kwinkslag naar cowboys en indianen zijn in deze reeks nooit ver weg. De doeken zijn beschilderd, er werd op getekend of hij gebruikte spray paint.

De afmetingen van de doeken op de foto hieronder zijn 50x40cm en de prijs is 400€ per doek. Deze all-round kunstenaar bedrukt ook textiel. Ben je fan van deze stijl? Geef Wannes gerust een seintje. Je vindt meer info op Wannes' Instagram of via wannesc@hotmail.com

right wall.jpg

paard.jpg

Frans Verschoor

Frans Verschoor is kunstenaar/fotograaf uit Rotterdam. Hij fotografeert elementen uit de natuur voor zijn reeks "360°". Het finale beeld is als het ware een compositie van héél véél beelden. Er hangt een mystieke "flou artistique" over de beelden uit deze serie.

Deze foto is getiteld "Vallouise" en werd afgeprint 20x30cm. Het is een hoogwaardige fine art print op Hahnemühle papier. Oplage: 20 + 2 AP - de prijs is 75€ (excl. inlijsting, verzendingskosten en btw). Je koopt ook dit rechtstreeks aan bij de kunstenaar.
Meer info via de Facebookpagina van Frans of via info@fransverschoor.nl

Untitled.jpg

Bernice wenst u mooie eindejaarsfeesten!