Kunst in de nieuwe kantoren van Febelfin

In juni 2020 verhuist Febelfin van hun vertrouwde kantoren in de Aarlenstraat naar hun nieuwe plek aan het Brussels Noord station. Samen met Febelfin Academy, training partner voor de financiƫle sector, trekt Febelfin naar een inspirerende en stijlvolle werkomgeving. De nieuwe kantoren worden een plaats waar mensen samenkomen, kennis uitwisselen en elkaar inspireren.

Het hedendaags en heldere kantoor reflecteert perfect waar Febelfin en Febelfin Academy voor staan. De zachte en neutrale kleuren van de muren, de uitgekozen stoffen in het interieur, de natuurlijke materialen en het glas maken van deze plek een lichte en open ruimte. Het is een warme omgeving voor medewerkers en bezoekers.

Bernice voegt een finishing touch toe en stelt een zorgvuldig uitgekozen kunstcollectie voor. De mensen bij Febelfin maken de finale keuze. (tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

IMG_3963.jpg

f4751417-ad73-413c-a50d-4940acc72654.JPG

We gaan niet licht over de keuze voor de kunstwerken. De schilderijen en sculpturen voegen een subtiele toets toe aan het geheel en respecteren het interieur dat met zorg werd ontworpen. De voorgestelde kunstwerken vullen de ruimtes aan in het juiste kleurenpallet en zijn zo gekozen dat ze niet overheersen maar wel aanwezig zijn in de ruimtes. De uitgekozen collectie draagt tevens bij aan het welzijn van de medewerkers.

IMG_3947.jpg

IMG_3942.jpg

IMG_3943.jpg

IMG_3944.jpg

Wil je ook kunst huren op kantoor? Stuur een email naar anik@bernice.be of bel naar 0478953617 en we maken graag een vrijblijvend voorstel volgens jouw noden en budget.