Muurschildering door Koerie

Koerie is een Belgische streetartist die na een lang verblijf in Amerika met zijn jong gezin onlangs is terugkeerd naar ons land.

Zijn doeken, groot en klein, maken reeds jaren deel uit van de verhuur collectie en worden door zowel bedrijven als particuliere klanten gehuurd en aangekocht.
Koerie's stijl is figuratief, kleurrijk en erg energiek. De vreemde wezens die ontstaan in zijn hoofd zet hij in krachtige belijning op doek. Ze worden doorkruist door weer nieuwe vormen en figuren in complementaire kleuren. Het geheel vormt vaak een verhaal en krijgt hierdoor een heel dynamische vibe.

Sinds geruime tijd maakt Koerie ook "murals". Murals zijn schilderijen die direct op de muur worden gemaakt. Kantoren, magazijnmuren, winkels of zelfs wachtruimtes worden omgetoverd in pittige ruimtes die bezoekers, medewerkers of patiƫnten bijblijven.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Mural 3kopie.jpg

Mural 4kopie.jpg

Bernice brengt kunstenaar Koerie en jouw bedrijf samen om de mogelijkheden te bespreken. In een gepersonaliseerde schets verduidelijkt de kunstenaar zijn eerste idee, rekening houdend met jouw wensen en persoonlijke suggesties. De prijs van zo'n mural is afhankelijk van de grootte van de muur, de mate van detail en wordt steeds op maat van de klant gemaakt.

Contacteer ons wanneer je meer info wenst over een mural. We komen graag de mogelijkheden bespreken.