Kunst op het notariaat

We bezoeken het kantoor van notaris Moyersoen te Aalst voor een eerste keer in september. Het verkennend gesprek verloopt erg vlot en we merken al meteen op dat de notaris een kunstliefhebber is. Verspreid over de verschillende ruimtes in het kantoor hangen enkele opvallende kunstwerken.

Het belang van kunst in de werkruimte wordt hier niet onderschat. De reeds aanwezige kunst brengt soms gesprekken met het clienteel op gang en zorgt eveneens voor kleur aan de muren.

Er ontbreekt echter nog een finishing touch in de grote vergaderzaal en het bureau van de notaris. Daarom wordt onze hulp ingeroepen. Uit de meer dan 800 kunstwerken in onze collectie kiezen de heer en mevrouw Moyersoen hun favorieten eruit.

Slechts een tweetal weken later installeren we vlekkeloos 2 schilderijen en een wandsculptuur. We geven meteen ook het verhaal achter de kunstwerken mee en laten extra informatie over de kunstenaars achter. In een mailtje laat deze enthousiaste klant ons weten dat de kunstwerken nieuwe energie brengen op kantoor. Dat horen we graag!

IMG_3674.jpg

IMG_3659.JPG

kunstwerk links: Leo Jacobs kunstwerk rechts: Magda Dalek

kunstwerk onder: Yves Velter

607e0470-42e6-41ae-9d59-f65d3909d93d.JPG