Bedrijfscollectie onder de loep

Bij een verzekeringsmaatschappij die over de jaren heen meer dan 400 objecten heeft verzameld, vroeg men zich af wat de beste bestemming voor de kunstvoorwerpen zou zijn. Welke kunstwerken moesten worden bewaard? Welke objecten konden worden tentoongesteld in de kantoren? Wat was de waarde van de verzamelde objecten en welke (duurdere) stukken hadden restauratie nodig? Een onderzoek dient zich aan. De kunstwerken van bekende en minder bekende Belgische kunstenaars werden door Bernice vakkundig onder de loep genomen. (lees verder onder de foto's)

art consulting 1.jpg

art consulting 2.jpg

We hebben alle kunstwerken opgemeten, gefotografeerd en gecategoriseerd. We maakten een aanbeveling en een digitale inventaris van kunst die zeker behouden moest blijven. Tevens hebben we de meest waardevolle kunstwerken naar waarde geschat.

Kostbare kunstwerken van voornamelijk Belgische hedendaagse kunstenaars hebben we voorzichtig ingepakt en gelabeld. Ze zijn nu klaar voor transport naar een gespecialiseerde opslagruimte. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

7db905cf-dec8-40e8-aba6-02f2c1a04887.JPG

65f975ee-9dea-4db3-9264-0ba585560aed.JPG

Nu alle schilderijen zijn gewaardeerd en beoordeeld door Bernice, is de kunstcollectie veilig en gestockeerd.

Heb je ook vragen over de opslag of de waarde van jouw bedrijfscollectie? Stuur ons een mail of bel en we zoeken samen naar een oplossing.