Hoe kunst zorgt voor een duurzame werkplek

Wanneer een bedrijf sterk inzet op duurzaamheid waakt een duurzaamheids manager over het beleid en legt doelstellingen vast om de ecologische voetafdruk van het bedrijf zo klein mogelijk te houden.

Kunst kan helpen deze doelstellingen te halen.

Huur een kunstcollectie op kantoor

Kunst huren op je werkplek heeft verschillende voordelen. Het houdt je team gemotiveerd, geïnspireerd en je schept met de juiste werken aan de muur een professioneel imago voor jouw bedrijf. Een jaarlijkse wissel van de kunstcollectie geeft de ruimtes een nieuwe look-and-feel. Nu en dan de nieuwste trends in kantoordecoratie aankopen hoeft niet meer en kunst huren is 100% fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. (meer tekst onder de afbeelding van Johan Clarysse)

Suspicious_Landscapes_itbeginswithambition_100x120.jpg

Steun de lokale kunstenaars

Door hen correct te vergoeden wanneer hun kunstwerken worden verhuurd, steunen onze klanten de lokale jonge en beloftevolle kunstenaars. Kunstenares Marjolein Labeeû legt uit in een interview hoe deze vergoeding haar een oeuvre helpt uit te bouwen.

Op maat van je kantoor

Waarom de kantoormuren niet gebruiken om een ​​op maat ontworpen kunstwerk te integreren? Misschien wel in de kleuren van jouw bedrijf? Bernice helpt om de juiste artiest te vinden die past bij de stijl van het kantoor. Het resultaat ziet er vast geweldig uit en je scoort gegarandeerd op sociale media!

Duurzaam gemaakte kunstwerken

Een groeiend aantal kunstenaars in de Bernice collectie maakt van duurzaamheid niet enkel het centraal thema in hun werken, maar gaat ook met duurzame materialen aan de slag. Elk in hun eigen stijl maken Magdalena Dalek, Johan Clarysse, Stef De Brabander en Luc Vandervelde prachtige werken die duurzaam en ecologisch verantwoord vervaardigd zijn of een boodschap uitdragen.

60x50_1.jpg

Bureau Tom.jpg

_DSC5019.jpg

Contacteer ons en we komen aantonen dat kunst ook in jouw kantoor kan bijdragen aan een duurzaam bedrijfsbeleid.