Cobelpro huurt kunst

Kunst kiezen voor je bedrijf is niet altijd eenvoudig. Daar zijn we ons van bewust. Kunst verpersoonlijkt de waarden waarvoor je bedrijf staat en bepaalt mee het imago van je zaak. Bernice staat haar klanten bij met advies en praktische ondersteuning voor het plaatsen van kunstwerken op kantoor. Zo gebeurde dit onlangs ook bij Cobelpro uit Wilrijk.

Kunst op kantoor was een must voor dit bedrijf. Na een goed gesprek bij de klant zoeken we samen met de management assistant van Cobelpro naar de juiste kunstwerken binnen onze ruime verhuurcollectie.

Voor de inkom stellen we kunstwerken voor met een duidelijke link naar hedendaagse architectuur en een verwijzing naar hun activiteiten.

(lees verder onder de foto)

jurgen realisatie.jpg

cobelpro detail.jpg

Twee schilderijen op paneel van de Gentse kunstenaar Brantt passen perfect in dit plaatje. Beide werken ogen rustig en geven de bezoekers van het bedrijf een stijlvolle indruk.

Voor de helpdesk valt de keuze op een drieluik van kunstenaar Martin Baeyens. Deze klassieke schilderijen op doek zijn kleurrijke interpretaties van het Vlaamse landschap. Dit drieluik komt als favoriet uit de online kunstpoll die Bernice opstelt voor alle medewerkers van het bedrijf. Het is een democratische en fijne manier om kunst op kantoor te kiezen.

(lees verder onder de foto)

cobelpro 3.jpg

Bernice installeert ook de ophangrails bij Cobelpro. Het zijn rails die worden bevestigd tussen muur en plafond. Een doorzichtige perlondraad draagt het uitgekozen kunstwerk. Deze rails zijn een ideale manier om een wisselende kunstcollectie op kantoor te presenteren.

Ook zin gekregen in kunst op kantoor? Stuur ons een mailtje of bel via 0478/95.36.17 voor een afspraak.