Fotografie voor het goede doel

Fotograaf Jelle Van Hulle hield een fotodagboek bij. Gedurende 58 dagen legde hij zijn moodswings vast in de prachtige reeks "KOP". Elke dag is uniek en geeft via een beeld inkijk in het hoofd van de kunstenaar.

We stellen deze reeks tentoon op zaterdag 15 december van 10-17u. Elk beeld kost 40€. Elke foto is tevens uniek. Ze zijn geprint op A4 pearl fotopapier, bevestigd op dibond en voorzien van 2 aluminium ophangprofielen aan de achterzijde. Dit maakt het installeren een "piece of cake".

Bernice schenkt de volledige opbrengst van deze éénmalige verkoop aan TeGek!, een organisatie die psychische problemen in Vlaanderen bespreekbaar wil maken.

Kom dus zelf "je dag" kiezen. First come, first served. Alle aangekochte foto's worden verpakt en kunnen direct meegenomen worden. Bancontact aanwezig.

Ondertussen kan u bij onze collega's van KOVE Interieurarchitecten en BEO Architecten terecht voor deskundig advies. Aan 1€ per minuut staan ze u bij met hun professionele raad voor uw interieur en architectuur projecten. Ook deze opbrengsten gaan naar Te Gek!

Adres: Bernice Expo Ruimte - Nylonfabrik - Lindenstraat 90b - 9100 Sint-Niklaas

(foto onder: 2 beelden uit de reeks "KOP")

DSCF3103.jpg

_MG_5437.jpg