Schilderijen te huur

Schilderijen te huur

✓ Geen instapkosten

✓ Ruime collectie van Belgische kunstenaars

✓ Verzekering, transport en plaatsing inclusief

Op zoek naar schilderijen te huur voor bedrijven? Wil je met kunst een aangename sfeer creëren op kantoor, aan het onthaal of in de vergaderzalen? Dan helpt Bernice je graag verder. Wij hebben een ruime collectie schilderijen en andere kunstwerken te huur voor bedrijven en particulieren.

Schilderijen in diverse stijlen te huur

Bij Bernice vinden we het belangrijk om Belgisch talen in de kijker te zetten. Daarom bevat onze collectie schilderijen en andere werken van Belgische kunstenaars te huur aan. Zo steunen we samen de creatieve industrie in ons land. Bovendien is de collectie zeer gevarieerd. Je vindt er alle stijlen. Zowel abstracte schilderijen als geometrische sculpturen zijn te huur. We helpen je graag de juiste keuze maken met persoonlijk advies en een kantoorbezoek.

Ontvang een transparant voorstel

Hoeveel je betaalt voor onze schilderijen die te huur zijn, is afhankelijk van de waarde van elk werk. Wel weet je altijd exact op voorhand de juiste huurprijs per kunstwerk, dankzij ons transparant voorstel. Bij Bernice ontvang je voor de huurprijs bovendien meer dan enkel het kunstwerk. De prijs is inclusief verzekering, transport en plaatsing door onze professionals. De huur van schilderijen is bovendien fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Zo geniet je nog meer van de schilderijen die bij ons te huur zijn. Ben je helemaal overtuigd van een bepaald werk? Dan kan je na een huurperiode het werk aan een gunstige prijs aankopen.

Vraag naar meer informatie

We vertellen je graag meer over onze schilderijen en kunstwerken die te huur zijn. Bel naar of stuur een e-mail naar anik@bernice.be om de mogelijkheden te bespreken. Via onze stories blijf je bovendien steeds op de hoogte van de nieuwe kunstenaars in onze collectie en ander nieuws.

Bekijk ook eens

Kunst op kantoor | Kunst lenen | Kunst voor bedrijven

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x