Schilderij verhuur

Schilderij verhuur

✓ Geen instapkosten

✓ Ruime collectie van Belgische kunstenaars

✓ Verzekering, transport en plaatsing inclusief

Bernice is de referentie voor verhuur van een schilderij. Wij bieden een gespecialiseerde schilderijen uitleen service voor bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoor, vergaderzaal of onthaal? Lees dan verder en ontdek hoe wij te werk gaan.

De voordelen van schilderij verhuur voor bedrijven

De uitleen van schilderijen biedt heel wat voordelen voor jouw bedrijf. Ten eerste sieren moderne Belgische kunstwerken de muren en wandelgangen van je kantoor. Door te kiezen voor de verhuur van een schilderij heb je bovendien de mogelijkheid om regelmatig van kunstwerk te wisselen. Wil je op het einde van de verhuurperiode graag schilderijen in een andere stijl uitlenen? Dat kan! Onze professionele plaatsingsdienst plaatst de uitgeleende schilderijen met speciale ophangsystemen. Dit maakt het eenvoudig om de werken te wisselen zonder steeds nieuwe gaten te moeten boren. De verhuur van schilderijen is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Zo geniet je nog meer van die prachtige kunstwerken op kantoor.

100% Belgische collectie

Bernice heeft een ruime collectie van kunstwerken in verschillende stijlen, groottes en types. Onze uitleen service omvat schilderijen, maar ook sculpturen, prints en fotografische werken. Na een kantoorbezoek stellen we een persoonlijk voorstel met foto’s op. Zo krijg je meteen een idee van welke werken het beste passen bij de stijl van jouw bedrijf. Bovendien werken we enkel met Belgische kunstenaars die een eerlijke vergoeding krijgen voor de verhuur van elk schilderij of ander werk. Met de uitleen van schilderijen aan bedrijven steunen we zo samen de Belgische creatieve industrie.

Ontdek onze mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze schilderij verhuur service voor bedrijven? Lees dan hier hoe wij te werk gaan. Neem vervolgens contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. We adviseren je graag. Bel naar of stuur een e-mail naar anik@bernice.be.

Bekijk ook eens

Schilderijen te huur | Kunst op kantoor | Kunst lenen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x