Kunstverhuur

Kunstverhuur

✓ Geen instapkosten

✓ Ruime collectie van Belgische kunstenaars

✓ Verzekering, transport en plaatsing inclusief

Bernice is gespecialiseerd in kunstverhuur voor particulieren en bedrijven. Wil jij extra sfeer brengen op kantoor met een schilderij of sculptuur van een Belgische kunstenaar? Bij ons vind je honderden kunstwerken in verschillende formaten en stijlen. Bekijk de collectie en ontdek de mogelijkheden.

Persoonlijke service bij kunstverhuur

Bij Bernice geniet je steeds van een persoonlijke service wanneer je kunstverhuur voor je bedrijf overweegt. Zoek je kunst op je kantoor? Weet je echter niet welke stijl of welke type kunst het beste past in jouw ruimtes? Geen probleem! We geven je graag persoonlijk advies. We bezoeken jouw kantoor om de ruimte te bekijken. Op basis hiervan maken we een persoonlijk voorstel mét foto’s van mogelijke kunstwerken op. Zo weet je exact wat je van ons kan verwachten. Daarnaast geniet je van onze professionele plaatsingsdienst die de gekozen kunstwerken vakkundig komt plaatsen.

Draag bij aan de Belgische creatieve industrie

Hoeveel kunstverhuur voor je bedrijf zal kosten is afhankelijk van de waarde van een kunstwerk. Wist je dat kunst huren voor bedrijven volledig fiscaal aftrekbaar is? Bij Bernice hanteren we geen instapkosten. Een verzekering is wel inbegrepen in de prijs voor kunsthuur. Een deel van de huurprijs gaat trouwens integraal naar de kunstenaar. Zo draag je bij aan de creatieve industrie in België.

Contacteer ons voor meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We vertellen je er graag meer over. Contacteer ons telefonisch op of stuur een e-mail naar anik@bernice.be. Bekijk zeker ook onze stories, zoals het verhaal van de RSZ wiens vergaderzalen door ons van mooie kunst werden voorzien.

Bekijk ook eens

Schilderij verhuur | Schilderijen te huur | Kunst op kantoor

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x