Kunst voor bedrijven

Kunst voor bedrijven

Bij Bernice vind je schilderijen en andere kunstwerken voor bedrijven. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in kunstuitleen voor bedrijven en particulieren . Wij zoeken de gepaste kunstwerken voor jouw bedrijf en geven je graag persoonlijk advies over de verschillende mogelijkheden. Lees verder en ontdek meer over onze kunstuitleen service voor bedrijven.

Belgische kunst voor Belgische bedrijven

Onze kunstcollectie voor bedrijven bestaat grotendeels uit Belgische artiesten. Door gebruik te maken van onze uitleenservice voor bedrijven steun je onze lokale kunstenaars. Zij ontvangen namelijk een vergoeding wanneer hun werken in verhuur gaan. De collectie is bovendien zeer ruim. Je vindt er schilderijen voor grote en kleine bedrijven, van klassiek tot modern. Zoek jij echt unieke kunst voor jouw bedrijf? Kies dan voor pop art of een sculptuur.

De kost van kunstuitleen voor bedrijven

Je weet natuurlijk graag wat onze kunstuitleenservice voor bedrijven kost. Dit is afhankelijk van de waarde van het kunstwerk. Geen zorgen! Wij maken steeds een transparant voorstel op, zodat je altijd perfect weet wat je betaalt. Het huren van schilderijen of andere kunst is bovendien volledig fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Daarbij komt ook dat je bij Bernice geen instapkosten betaalt. Bovendien verzorgen wij het transport, het plaatsen van de kunstwerken en een verzekering voor elk kunstwerk. Een optimale service voor kunstuitleen in bedrijven!

Vraag naar ons advies

Benieuwd welke schilderijen of ander kunst het beste past in jouw bedrijven? We komen graag langs voor een gesprek. Vervolgens adviseren we je over de beste werken uit onze collectie. Ons voorstel op maat bevat foto’s zodat je exact weet hoe het resultaat eruit zal zien. Bekijk zeker ook onze afgewerkte projecten in de stories. Interesse in kunstuitleen voor bedrijven? Bel naar of stuur een e-mail naar anik@bernice.be.

Bekijk ook eens

Kunstverhuur | Schilderij verhuur | Schilderijen te huur

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x