Kunst op kantoor

Kunst op kantoor

✓ Geen instapkosten

✓ Ruime collectie van Belgische kunstenaars

✓ Verzekering, transport en plaatsing inclusief

Wil jij kunst introduceren op kantoor? Kies dan voor kunstuitleen bij Bernice. Bij ons huur je schilderijen, fotografie en sculpturen van Belgische kunstenaars. In onze collectie vind je werken in verschillende groottes en stijlen. Zo vind je gegarandeerd het perfecte kunstwerk voor jouw kantoor.

Ruime collectie kunst voor op kantoor

Er is geen betere manier om sfeer en kleur in een ruimte te brengen dan via kunst op kantoor. Al kan het duur zijn om kunstwerken aan te kopen voor alle bedrijfsruimtes. Daarom kan je bij Bernice kunstwerken voor op kantoor huren. Bij ons vind je werken van Belgische kunstenaars in alle vormen en maten, van schilderijen tot sculpturen. Door kunst op kantoor te huren, steun je meteen onze kunstenaars. Bij verhuur van een werk, ontvangen zij namelijk een vergoeding . Hoeveel bedraagt de huurprijs? Dat hangt af van de waarde van het kunstwerk.

Uitstekende service

Bij Bernice ontvang je steeds een voorstel op maat. Na een kantoorbezoek zoeken we in onze collectie de werken die het beste passen in je bedrijf. Daarbij houden we natuurlijk steeds rekening met jouw stijl, wensen en budget. Op ons transparant voorstel vind je duidelijk de huurprijs voor jouw kunstwerken. Deze prijs omvat een optimale verzekering voor elk kunstwerk, het transport en de plaatsing door onze eigen plaatsingsdienst. De prijs in de offerte is de prijs die je betaalt voor kunst op kantoor. Bij Bernice rekenen we namelijk geen instapkosten of abonnementen aan. Kunst huren is bovendien 100% fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. Overtuigd? Neem snel contact met ons. Bel hiervoor naar of stuur een e-mail naar anik@bernice.be. Bekijk zeker onze stories met enkele van onze afgewerkte projecten.

Bekijk ook eens

Kunst lenen | Kunst voor bedrijven | Kunstverhuur

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x