Kunst lenen

Kunst lenen

✓ Geen instapkosten

✓ Ruime collectie van Belgische kunstenaars

✓ Verzekering, transport en plaatsing inclusief

Wil jij schilderijen en kunst lenen om tentoon te stellen in je bedrijf? Kies dan uit de ruime, Belgische kunstcollectie van Bernice. Bij ons vind je schilderijen, fotografie of sculpturen in verschillende stijlen en groottes en naar ieders budget. Blader door de collectie online en ontdek de voordelen van kunst lenen bij ons.

De voordelen van kunst lenen voor bedrijven

Kunst is onmisbaar in elk bedrijf. Het brengt op een stijlvolle manier kleur in een ruimte en inspireert medewerkers en bezoekers. Waarom kies je voor het lenen van schilderijen en kunst in plaats van ze aan te kopen? Lenen van schilderijen is goedkoper dan de volledige aankoopprijs ervan te betalen. Door op het einde van de huurperiode de schilderijen op kantoor te wisselen, breng je het werk van nieuwe kunstenaars onder de aandacht. Bovendien is kunst lenen in België volledig fiscaal aftrekbaar voor bedrijven.

Welke kunstwerken sieren binnenkort de muren in jouw kantoor?

Ben je overtuigd van de voordelen van schilderijen en ander werken te lenen voor jouw bedrijf? Dan geniet je bij Bernice van een uitstekende service. We komen op kantoor langs voor advies en zoeken de juiste kunstwerken die in jouw ruimtes passen én aansluiten bij het imago van je bedrijf. Ben je akkoord met ons voorstel op maat? Dan verzorgen wij het transport en installeren we de schilderijen en kunst die je wenst te lenen. In de huurprijs van elk werk is de ook een all-risk verzekering inbegrepen. Neem online alvast een kijkje in de ruime collectie kunst die je bij ons kunt lenen en bekijk onze stories van tevreden klanten. Neem contact met ons op via +32(0) 478 95 36 17 of stuur een e-mail naar anik@bernice.be.

Bekijk ook eens

Kunst voor bedrijven | Kunstverhuur | Schilderij verhuur

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x