About Bernice

Bij Bernice kan je kunst huren, kopen of leasen. Hedendaagse kunstwerken worden zorgvuldig gekozen in het atelier van de kunstenaar. Ontdek onze collectie en laat je inspireren.

Contact

Bernice kantoren en expo:

Nylonfabrik - Lindenstraat 90b - 9100 Sint-Niklaas

Bernice Postadres:

Koningin Paolalaan 5
9140 Temse
Belgium t. +32 (0) 3 771 44 48 m. +32 (0) 478 95 36 17 anik@bernice.be

Pers

michapycke@gmail.com m. +32 (0) 486 68 00 70

Team

Anik Eggermont is de bezielster van Bernice. Ze heeft een Master in Kunstwetenschappen aan de universiteit van Gent. Na haar studies bekleedde zij diverse marketing functies in FMCG en werkte als consultant in Brussel en Amsterdam. In 2012, met bijna 10 jaar ervaring in de kunstwereld op zak, richtte ze Bernice op. Met haar expertise, netwerk en diepgaande kennis van de markt, is Bernice uitgegroeid tot een referentie op vlak van kunstuitleen voor bedrijven.

Jurgen Vanbrabant is verantwoordelijk voor de installatie, de logistiek en de conservatie van de kunstwerken binnen Bernice. Hij behaalde een Master in Schilderkunst aan LUCA School voor de Kunsten te Gent. Zijn eigen kunstwerken (schilderijen en sculpturen) zijn geselecteerd door nationale en internationale curatoren voor groeps- en solotentoonstellingen in België en in het buitenland. Met zijn unieke vaardigheden om zorgvuldig om te gaan met zelfs de meest kwetsbare kunstwerken, is hij in staat om telkens weer een onberispelijke installatie te realiseren.

Anik Eggermont

Anik is founder and director of Bernice. She holds a Master in Art History from the University of Ghent. After graduation she held several marketing positions in FMCG and worked as a consultant in Brussels and Amsterdam. Afterwards, having almost 10 years of experience in art rental, she founded Bernice in 2012. Building on her expertise, network and in-depth market knowledge, Bernice is growing ever since. @berniceART

Jurgen Vanbrabant

Jurgen is responsible for installing, logistics and conservation of the artworks within Bernice. He holds a Master degree in Painting from LUCA School of Arts in Ghent. His own artworks (paintings and sculptures) have been selected by national and international curators for group and solo exhibitions in Belgium and abroad. With his unique skill set to carefully handle even the most fragile artworks, he’s able to realise any installation impeccably. @brantt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

x